Kursus

I Dit Sundhedshus kan du også komme på kursus og forskellige workshops. Hvis du ser noget, du gerne vil deltage i, kan du skrive eller ringe, for at komme på venteliste. Det er også muligt at deltage i meditationsaften eller Qi-Gong. 

Reading

Ved en reading vil du blive bedt om at vælge 4 flasker, som du vælger efter dit hjerte. Hver flaske har et tema, og det nummer den enkelte flaske har i rækkefølgen, har en betydning for din tydning. Det er en blid guidning og tolkning, som kan hjælpe dig med at få kontakt til dit inderste. Du oplever måske at være forvirret eller have mistet kontakt til din vej. Flaskerne giver dig et roligt overblik over dit liv og hvordan du kan forholde dig på din færd. 

Meditation

På en meditations aften, kan du lade dig flyde med i blide guidninger, som giver dig plads til at fordybe dig og få indsigter. Ofte guider jeg meditationerne for at rense energien hos dig som deltagende. Jeg arbejder også med at hæve din vibration og opgradere dig. Når dit felt er løftet, kan vi sammen sende vores vibrationer til den kollektive energi og rense og løfte denne.

Workshops

INKA-WORKSHOP

med Inka – healings redskaber

 På denne workshop arbejder vi med energien efter de gamle Inka indianeres opskrift. Vi lærer redskaber til at rense os selv og vores nærmeste og omgivelserne for den tunge energi, som gør os trætte, forvirrede og triste.

Spørg gerne eller bliv skrevet op til næste workshop. 

 

Kursus

NÅR SJÆLEN KALDER

På denne kursusdag, kommer du i dyb kontakt med din sjæl igennem lyd, meditation og farver. Her lærer du om farverne, og hvordan de kan støtte dig, og hvordan du kan bruge dem aktivt i din hverdag, for at bevare ro og velvære i krop, sind og ånd.

Andre behandlinger

Zoneterapi

Genfind kroppens balance

Healing

Meditationer mm.

Akupunktur

Afhjælp sygdom & smerte

Stressforløb

Balance i krop & sjæl

Har du nogle spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere om mine erfaringer og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Østervinge 21
6700 Esbjerg
Danmark

+45 41 27 50 09
kontakt@ditsundhedshus.dk

Kontakt mig gerne via mail, opkald eller sms. Vær opmærksom på, at jeg tager ikke telefonen, når jeg er i gang med behandling.

Scroll to Top