Om mig

 

Mit navn er Mikkala. Jeg er et kærligt, empatisk og rummeligt menneske. Jeg har i mange år arbejdet med menneskers velbefindende og helbred, og jeg ved rigtig meget om, hvad du har brug for, når du går igennem processen med at blive symptomfri og at føle sig rask. Jeg er clairvoyant og mærker hvorhenne i din krop, der er opstået fastfrosset energi, som giver smerter, symptomer eller sygdom. Når jeg behandler dig, er det mit ønske, at give dig netop de behandlinger og redskaber, der skal til, for at du kan få dit liv tilbage dertil, hvor din lidelse ikke fylder din hverdag. 

Dit Sundhedshus er til dig, som har brug for hjælp, til at mindske dine smerter og sygdom, såvel psykisk som fysisk. Jeg ved, hvor trist og hårdt det er, når man har mistet håb, og ikke tror, at der er noget at gøre ved ens tilstand. 

Jeg var selv syg i mange år, før jeg fandt en vej til helbredelse.

Det har taget mig år, at formå at sætte på skrift, hvad det er jeg kan, fordi det er en naturlig del af mig og jeg ikke selv var bevidst om at ikke alle ved, det jeg ved.

Jeg er helbreder og helbredsguide og jeg hjælper mennesker med at finde deres vej til helbredelse eller bedring (du bestemmer selv, hvor langt du vil nå).

Jeg brænder for og kan ikke lade være med at vise mennesker, hvordan man bliver glad, smerte- og symptomfri, og hvordan man får et godt liv.

Min baggrund og uddannelse

Jeg har tidligere arbejdet som autoriseret bioanalytiker i sundhedsvæsnet i ca. 15 år, inden jeg uddannede mig til Akupunktør og Zoneterapeut. Jeg arbejder både med klassisk akupunktur, samt øreakupnktur, NADA samt Acu Nova/ Boel akupunktur. Derudover er jeg uddannet Aura Soma Terapeut, Sportsskademassør, Healer, Clairvoyant. Ofte er jeg i gang med kurser, både indenfor fysisk og mental sundhed, fordi jeg elsker at nørde i viden omkring helbredet, ligesom ernæringsterapi har været en vigtig bestanddel af mange af mine uddannelser. Dén interesse kommer især af min egne erfaringer indenfor helbredet, både som en del af sundhedsvæsenet, men også levet igennem min egen krop og som behandler. 

Inden jeg selv blev behandler, gennemlevede jeg mange år, hvor Morbus crohn og gigt var en fast bestanddel af min hverdag. Jeg havde mange og voldsomme smerter og det medførte både stress, angst og depression. Jeg havde givet min heling væk til et system, som ikke kunne løse mine problematikker og jeg blev år for år mere og mere syg. Det fortsatte indtil jeg selv fandt en mentor, der kunne vejlede mig. Siden da er jeg selv blevet en helbredsmentor og behandler.

Jeg er RAB godkendt Akupunktør og Zoneterapeut, hvilket betyder, at du kan søge tilskud for behandlingerne fra nedenstående samarbejdspartenere.

Jeg er godkendt og medlem af Danske Terapeuters brancheforening. Det betyder, at jeg er forsikret og forpligter mig til at overholde diverse standarder, der kræves som behandler.

Har du nogle spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere om mine erfaringer og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Østervinge 21
6700 Esbjerg
Danmark

+45 41 27 50 09
kontakt@ditsundhedshus.dk

Kontakt mig gerne via mail, opkald eller sms. Vær opmærksom på, at jeg tager ikke telefonen, når jeg er i gang med behandling.

Scroll to Top