Behandlinger

Når du kommer til første behandling, starter vi med en samtale, hvor du er fri til at fortælle mig, hvad du finder relevant for mig at vide for dit forløb. Herefter stiller jeg spørgsmål, for at kunne afklare, hvilken slags behandling, der er mest optimal for dig. Jeg vejleder dig og behandler intuitivt og ofte med guidede meditationer. Når du modtager behandling i Mikkalas Sundhedshus, vil vi rigtig gerne give dig den fornødne information, der skal til, for at du ikke kommer til at genskabe smerterne. Derfor vil du modtage gavnlig information, men du er også meget velkommen til at læse videre her på hjemmesiden. Du er altid mere end velkommen til at udtrykke ønsker, spørgsmål og meninger, idet jeg blot er din behandlingsguide og min mission er dín helbredelse.

Zoneterapi

Genfind kroppens balance

Akupunktur

Afhjælp sygdom og smerte

Healing

Meditation, Bars, Gaven i Maven, Clairvoyance, Numerologi, Reading

Kursus

Workshops & Retreats, Mentorforløb

Stressforløb

Genfind balance i krop & sind 

Har du nogle spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere om mine erfaringer og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt Østervinge 21 6700 Esbjerg Danmark +45 41 27 50 09 kontakt@ditsundhedshus.dk Kontakt mig gerne via mail, opkald eller sms. Vær opmærksom på, at jeg tager ikke telefonen, når jeg er i gang med behandling.
Scroll to Top