Zoneterapi

I Dit Sundhedshus er du i centrum og kan få plads til, at fortælle alt, du finder relevant for din lidelse. Her bliver du lyttet til og taget alvorligt. Jeg hjælper dig med, at finde hoved og hale i din lidelse, og hvilken dør vi skal tage sammen, for at genskabe din krops naturlige tilstand uden smerter og sygdom. Jeg synes det er en spændende opgave, at opklare, hvad der ligger til grund for en lidelse. Jeg har selv været meget syg og helet mig selv, og dét vil jeg rigtig gerne give videre til dig, så du også kan få dit liv på skinner igen.

Godkendt behandler

Zoneterapi som behandling

Zoneterapi er en mild og dejlig behandlingsform, men som alligevel er meget virksom. Man kan opnå kontakt til organer, hjerne og nerver samt områder og øvrige dele af kroppen via tryk under fødderne. Trykimpulserne stimulerer kroppens egne evner til at helbrede sygdom og smerte samt låsninger af din krops energi-flow. Især børn har stor glæde af behandlingen, som giver ro i hele nervesystemet.

Hvordan foregår behandlingen?

Zoneterapibehandlingen begynder med, at jeg beder dig om at slappe af i et roligt og behageligt rum. Jeg vil starte med at spørge ind til din nuværende sundhedstilstand, dine daglige vaner og eventuelle specifikke smerter eller symptomer, du måtte have. Dette giver mig en forståelse af, hvor jeg skal rette fokus under behandlingen.

Herefter vil du blive bedt om at lægge dig ned og jeg vil begynde behandlingen på dine fødder. Derefter vil jeg bruge mine hænder til at presse specifikke punkter eller “zoner” på dine fødder. Disse zoner korresponderer med forskellige dele af din krop og ved at stimulere dem, søger vi at bringe kroppen i balance og fremme dens naturlige helingsmekanismer.

Jeg vil omhyggeligt mærke efter reaktioner i de forskellige zoner, som kan indikere ubalancer eller spændinger i kroppen. Afhængigt af hvad jeg mærker, kan trykket justeres og teknikken tilpasses individuelt.

Undervejs vil jeg opfordre dig til at kommunikere eventuelt ubehag, følelser eller afslapning, som du oplever. Dette vil hjælpe mig med at justere og forbedre behandlingen yderligere. Ved efterfølgende besøg vil vi starte med en snak om, hvordan du har haft det siden sidste behandling for at spore din progression og justere behandlingsstrategien efter behov.

Zoneterapi i Esbjerg

Kom og besøg min zoneterapi klinik i Esbjerg og lad os hjælpe dig med at finde balance og velvære i din krop. Vi ser frem til at møde dig og give dig den bedste oplevelse muligt.

Mandag - Fredag 8:30 -15:30
Akutte tider efter aftale

Østervinge 21
6700 Esbjerg

Antallet af nødvendige behandlinger varierer fra person til person. Mens nogle kan opleve lindring efter en enkelt session, kan andre have brug for flere behandlinger over en længere periode for at opnå den ønskede effekt.

Under en zoneterapi session kan visse zoner på foden føles mere ømme end andre. Denne ømhed antyder ofte, at der er en form for ubalance eller spænding i den kropsdel eller det organ, som zonen repræsenterer.

Mens mange finder zoneterapi afslappende, kan nogle opleve milde bivirkninger som træthed, hovedpine eller en øget vandladningstrang efter behandlingen. Disse bivirkninger er typisk midlertidige og forsvinder ofte inden for et døgn.

Zoneterapi er en teknik, der fokuserer på specifikke punkter eller zoner på fødderne, som menes at korrespondere med andre dele af kroppen. Målet er at stimulere disse zoner for at fremme heling og balance i kroppen. En almindelig fodmassage fokuserer derimod på at lindre spændinger i fodens muskler og forbedre blodcirkulationen uden nødvendigvis at arbejde med specifikke reflekszoner.

Ja, zoneterapi kan ofte kombineres med andre alternative behandlingsformer som akupunktur, massage eller aromaterapi. Det er vigtigt at koordinere med dine behandlere, så kombinationen af behandlinger er både sikker og effektiv for dig.

Andre behandlinger

Akupunktur

Afhjælp sygdom & smerte

Healing

Meditationer mm.

Kurser

Workshops & Retreats mm.

Stressforløb

Balance i krop & sjæl

Har du nogle spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere om mine erfaringer og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Østervinge 21
6700 Esbjerg
Danmark

+45 41 27 50 09
kontakt@ditsundhedshus.dk

Kontakt mig gerne via mail, opkald eller sms. Vær opmærksom på, at jeg tager ikke telefonen, når jeg er i gang med behandling.

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsform, der har rødder, der strækker sig tusindvis af år tilbage til gamle civilisationer som Egypten og Kina. Denne terapi baserer sig på den overbevisning, at fødderne har specifikke punkter eller “zoner”, som korresponderer til forskellige organer og dele af kroppen. Ved at stimulere disse zoner påvirkes det korresponderende organ eller kropsområde og derved fremme heling og velvære.

Hvorfor zoneterapi?

Mange vælger zoneterapi, fordi de søger en naturlig måde at afbalancere kroppen og sindet på. Når kroppen er i ubalance, kan det føre til en række helbredsmæssige udfordringer og zoneterapi tilbyder en ikke-invasiv metode til at adressere disse ubalancer. Derudover oplever mange en dyb følelse af afslapning under og efter en session, hvilket kan hjælpe med at reducere stress og angst.

Formålet med zoneterapi?

Formålet med zoneterapi er at fremme kroppens naturlige helingsprocesser gennem stimulering af specifikke zoner på fødderne. Ved at arbejde med disse zoner sigter terapeuten efter at genoprette balance i kroppen og dermed adressere en række helbredsmæssige bekymringer. Zoneterapi kan også ses som en præventiv behandlingsform, hvor regelmæssige sessioner kan hjælpe med at opretholde optimal sundhed og velvære. Det er en holistisk behandlingsform, der tager højde for hele mennesket – både fysisk, mentalt og emotionelt.

Scroll to Top