Healing mm.

I Dit Sundhedshus, kan du også stifte bekendtskab med både Healing, Gaven i Maven, BARS, Aura-Soma. Ligesom spirituel vejledning (Clairvoyance), Regression, Numerologi, Ernæringsterapi, NADA, englekort, Sportsskademassage, coahing eller meditative guidninger også ofte kan være indeholdt i den enkelte behandling. 

Alle elementerne er nogle, som bruges intuitivt, når det er relevant for din heling. Det kan være du føler, at du gerne vil prøve noget af det, jeg også kan, så er du velkommen til at spørge. 

Hvis du vil gå dybere i behandlingen og forstå dig selv kan det anbefales at bestille en tid til en clairvoyance med Aura-Soma og Numerologi. Jeg laver også telefonisk clairvoyance.

 

Healing mm. er særdeles velegnet ved:

Aura - Soma readings og Clairvoyance

Aura Soma flaskerne kan give dig kontakt med din sjæls og dine inderste ønsker og fokus. De arbejder på dit ubevidste plan. 

Jeg kan som aura soma terapeut tolke flaskernes budskab for dig, igennem en såkaldt reading. En reading kan give dig klarhed over hvad din sjæl virkelig vil. Jeg bruger også mine clairvoyance evner, når jeg guider dig.

Så hvis du oplever at være i stress eller forvirring, kan en aura-soma reading give dig klarhed ift., hvad der er din vej og hvordan du kan komme derhen.

Andre behandlinger

Zoneterapi

Genfind kroppens balance

Akupunktur

Afhjælp sygdom & smerte

Kurser

Workshops & Retreats mm.

Stressforløb

Balance i krop & sjæl

Har du nogle spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere om mine erfaringer og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Østervinge 21
6700 Esbjerg
Danmark

+45 41 27 50 09
kontakt@ditsundhedshus.dk

Kontakt mig gerne via mail, opkald eller sms. Vær opmærksom på, at jeg tager ikke telefonen, når jeg er i gang med behandling.

Scroll to Top