Hvad behandler vi i Dit Sundhedshus:

Du har måske haft din lidelse længe, men fortvivl ikke. Dit Sundhedshus har lang erfaring med at behandle mange lidelser. Se listerne nedenfor. Vi bedrer, behandler og reducerer smerter, sygdom, stress eller depression. Du får brugbare redskaber, du kan bruge resten af dit liv, så lidelsen ikke genskabes. 

Hos os skaber vi mulighed for at bedre eller fjerne mange kroniske sygdomme. Vi behandler og viser dig, at det ER muligt, at gøre noget ved din sygdom eller smerte. Findes din lidelse ikke på listen nedenfor, så spørg endelig da det ikke er muligt her at opliste alle lidelser vi har afhjulpet. 

Dit Sundhedshus har også rigtig god erfaring med at behandle:

Har du nogle spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere om mine erfaringer og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Østervinge 21
6700 Esbjerg
Danmark

+45 41 27 50 09
kontakt@ditsundhedshus.dk

Kontakt mig gerne via mail, opkald eller sms. Vær opmærksom på, at jeg tager ikke telefonen, når jeg er i gang med behandling.

Scroll to Top