Depression eller deprimeret?

Er du ofte ked af det, træt eller måske er det næsten hele tiden? Ville du ønske du havde mere overskud i hverdagen? Kører livet op og ned og er det mere end svært at få hold på tankerne, som bare flyver rundt?

Få individuel depressionsforløb til dig!

Hvordan fungerer behandlingen?

Depression kan opstå af flere grunde og derfor skal vi først finde frem til kernen i dit problem. Dette finder vi ud af sammen i klinikken, hvor jeg stiller spørgsmål, undersøger dig, din problematik og mærker intuitivt, hvad der er på spil i din krop.

Når årsagen er fundet, så kan vi vurdere, hvilken behandling, der ville virke bedst for dig. Disse behandlinger kunne være:

  • Zoneterapi
  • Akupunktur
  • Healing
  • Depressionsforløb med Coaching og Reading
  • Stressforløb med Coaching og Reading

Godkendt behandler

Hvordan ved du, at du har depression?

Er du dér, hvor nu vil du faktisk gerne videre, men mangler hjælp og måske viden til, hvordan du gør?

Er du bare så træt? Og måske oveni købet ked af det eller ikke i stand til at finde noget at grine af? Ofte føles livet helt håbløst og du får ikke rigtig lavet noget?

Og nætterne, for slet ikke at tale om nætterne, som tit går med, at tankerne snurrer og drejer rundt, lige til du til sidst bliver helt udmattet og endelig falder i søvn for blot at vågne fuldstændig omtumlet og endnu mere træt?

Hvis du kan nikke godkendende til ovenstående, så har du måske en depression.

Hvem er Mikkala & Dit sundhedshus?

Tja, som du kan læse dig til, har jeg prøvet det, endda flere gange. For år tilbage! Men netop dét med at rejse sig efter sådan en periode og så bliver ‘oppe’, er en kunst.  Og i lang tid følte jeg mig svag og fanget og kunne ikke se, hvordan jeg skulle komme videre, men dét fandt jeg ud af og jeg vil SÅ gerne dele med dig, hvordan du gør. For hvis jeg kan hjælpe bare ét menneske med at få det bedre og ikke skulle igennem alt det, jeg har oplevet, så er det hele værd for mig!

Jeg elsker nemlig at hjælpe mennesker og har egentlig altid gjort det, men jeg har bare ikke været bevidst, om at det var dét, jeg gjorde. Og i år har jeg 10 års jubilæum, som sundhedsguide og jeg elsker det!  

Mit navn er Mikkala. Jeg har i mange år arbejdet med og brændt for at behandle mennesker med smerte og sygdom – såvel fysisk som psykisk. Derfor har jeg skabt Dit Sundhedshus. Her er du i centrum og jeg arbejder hele vejen rundt om dig. Ofte henviser jeg også til dygtige kollegaer, hvis jeg kan mærke, at de har en viden, du skal bruge i din heling.

Mandag - Fredag 8:30 -15:30
Akutte tider efter aftale

Østervinge 21
6700 Esbjerg

Andre behandlinger

Zoneterapi

Genfind kroppens balance

Healing

Meditationer mm.

Kurser

Workshops & Retreats mm.

Stressforløb

Balance i krop & sjæl

Har du nogle spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere om mine erfaringer og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Østervinge 21
6700 Esbjerg
Danmark

+45 41 27 50 09
kontakt@ditsundhedshus.dk

Kontakt mig gerne via mail, opkald eller sms. Vær opmærksom på, at jeg tager ikke telefonen, når jeg er i gang med behandling.

Scroll to Top